Denzel Washington’ın oğlu, John David artık setlerde

John David Washington, Amerikan Futbolunda yükselmeyi düşünürken kendisini babası Denzel Washington gibi dizi ve film setlerinde buldu.

Giriş Tarihi: 01.06.2020 14:51

Aktör Denzel Washington ve aktris - şarkıcı Pauletta Washington'un oğlu John David Washington, spor kariyerine yarıda bırakmasını gerektirecek bir sakatlık geçirmeden önce Sacramento Mountain Lions'ta dört yıl Amerikan Futbolu oynadı. Ardından babası gibi oyunculuğa yöneldi. O artık HBO komedi dizisi Ballers ve Spike Lee'nin 2018 filmi BlacKkKlansman'daki rolleriyle tanınıyor. Yeni projesi Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptı Tenet filmi ise yolda.

Washington, bu ay Esquire ile yaptığı röportajda futboldan oyunculuk kariyerine geçiş hikayesi anlattı. Sadece futbolu bilen ve hayatında ne yapacağına ilişkin sıkışmış olan John David, bir gün aile dostu olan Andrew Finkelstein'dan bir telefon aldığını söyledi. Finkelstein, Washington'a yönetmen Sheila Jaffe'in profesyonel futbolcuların hayatlarına odaklanan ve meşhur isimlerin yer aldığı bir HBO şovunda yer almak isteyip istemediğini sordu. Denzel Washington'ın ise uzun süre olup bitenden haberi olmadı.

Tenet'teki performansıyla oyunculuk kariyerinde emin adımlarla yükseliyor.

Christopher Nolan, normalde bir film projesinin taslağını hazırlarken rollere uygun oyuncu düşünmemeye çalıştığını fakat Tenet'i yazarken Washington'u kafasından çıkaramadığını söyledi. Nolan, Washington'ı daha önce "Ballers" dizisinde görmüş ve büyülenmişti.

John David Washington ise ilk sinema filmi ile ilgili şunları söyledi: "Yorgunluktan yataktan çıkamadığım zamanlar oldu. Filmin çekimleri iki hafta boyunca devam ederken, bunu bitiremeyeceğimi hissettim. Kimseye söylemek istemedim çünkü film için ölmeye hazırdım" dedi.

BİZE ULAŞIN