Amazon Prime Day Başladı

Bu yıl dünyada onuncu, Türkiye’deyse beşinci kez gerçekleştirilmeye hazırlanılan Amazon Prime Day, 16-22 Temmuz tarihleri arasında sizleri ağırlıyor.

Giriş Tarihi: 16.07.2024 16:57 Güncelleme Tarihi: 17.07.2024 11:33

Amazon'un 2015 yılından beri her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği, Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler, ürünler ve fırsatlar sunan büyük alışveriş etkinliği Prime Day, bu yıl Türkiye'de 16 -22 Temmuz tarihleri arasında düzenleniyor.

Prime Day kapsamında Prime üyeleri, elektronikten mutfak ürünlerine, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde en çok talep ettikleri 300 bini aşkın üründe kaçırılmayacak indirimlerden bir hafta boyunca faydalanabiliyor.

Prime Day İndirim Avcıları, talepleri topladı

Bu yıl Prime Day'de indirime giren ürünler, temmuz ayının başında "Prime Day İndirim Avcıları" Berk Keklik (@uberkuloz), Danla Bilic (@danlabilic), Elvin Levinler (@elvin), Nisan Hakan (@nisanhakan), Tuğba Yılmaz Karakaş (@heytuvba) ve Berfu Yenenler'in (@berfuyenenler) takipçilerinden, Cimri.com ve Ekşi Sözlük'ün ise tüm ziyaretçilerinden topladıkları indirim taleplerine göre belirlendi. Ek olarak 25 Haziran 7 Temmuz tarihleri arasında müşterilerin amazon.com.tr üzerinde alışveriş listelerine eklediği ürünler de indirim talebi olarak değerlendirildi. Tüm bu kanallar aracılığıyla Türkiye genelinde Prime Day 2024 için 1,7 milyon indirim talebi toplandı.

Bilim insanı İlber Ortaylı da Prime Day İndirimleri kapsamında sunulacak kitap seçkileri hazırlanırken yol gösterdi.

Amazon Prime Avantajları

24 ülkede 200 milyondan fazla üyeye hızlı teslimattan ödüllü filmlere, popüler oyunlardan özel indirimlere kadar benzersiz bir deneyim yaşatan Amazon Prime, Türkiye'de de büyük ilgi görüyor.

Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Üstelik, alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dâhil ayda 39 TL'ye sunan Prime üyeliğini, bir ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

"Ne izleyeceğim?" derdi sona eriyor

Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.

Oyun tutkunlarını mutlu eden avantajlar

Prime Gaming ile dünyanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv'de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkı sunuluyor.

Amazon Prime, üyelerine birçok ünlü yayıncının bulunduğu Twitch.tv'ye ücretsiz abonelik hakkı veriyor.

Prime Gaming'in ücretsiz oyun ve oyun içi içerik seçkisi her ay eklenen yeni öğeler ve oyunlarla zenginleşiyor.

Henüz Prime üyesi olmayanlar www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük ücretsiz deneme sürecini başlatarak Prime ayrıcalıklarından ve Prime Alışveriş Festivali fırsatlarından yararlanmaya başlayabiliyor.

BİZE ULAŞIN