Etin ‘gerçek’ hâli
Hamburger, basite indirgenip bir kenara konulamayacak kadar geniş bir kültüre sahip. Bunu son dönemde ülkemizde gelişen hamburger piyasasından da anlayabiliriz. Başı çekenler arasında ise Egg&Burger geliyor.
- Yeme-İçme
- Pazartesi 11:25 | 10 Kasım 2014
Egg&Burger, yiyenin bir daha vazgeçemediği hamburgeri en iyi yapan yerlerden biri. Antrikotla harmanlanmış özel etleri ve 24 farklı hamburger çeşidiyle her damak tadına hitap edebilmeyi başarıyor.
Mekân,
Gerçek et ve hamburger tadını almak istiyorsanız, mutlaka Egg&Burger'a uğramanızı tavsiye ederiz. İşleyişin yoğun olduğu lokasyonlarda yeni şubeler açıldığı için rahatlıkla herhangi birine denk gelebilirsiniz. İşyeriniz Egg&Burger'ın servis rotasında olabilir ve bir öğle yemeğinde bu harika lezzetle tanışabilirsiniz. Mekân Teşvikiye, Etiler, Fulya, Göktürk ve Cihangir'daki beş şubesiyle hizmetinizde. Son dönem menüsüne eklediği 'Sujuk Burger' ve 'Sloppy Turkish' ise kesinlikle denenmesi gereken çeşitlerden. 1950'leri yansıtan mekân tasarımı, sağlıklı eti ve birbirinden güzel lezzetleriyle Egg&Burger keşfetmenizi bekliyor.
Yazı: Ezgi Uzun