Köşebaşı vegan menüsünü tanıttı

Gelenekselliğe ve yerelliğe verdiği önemle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi sunan Köşebaşı vegan menüsünü tanıttı. Adana ve Tarsus mutfak kültürünü özüne bağlı kalarak modern bir hizmet anlayışıyla yerli ve yabancı lezzet severlerle buluşturan restoran 15 Eylül itibariyle Galleria, Levent ve Bağdat Caddesi şubelerinde vegan yemek seçeneklerine de yer veriyor.

İstanbul'u kebap kültürüyle tanıştıran marka olan Köşebaşı, son dönemde dünyada ve Türkiye'de yükselen bir trend olan vegan beslenme konusunda da öncü çalışmalar yürütüyor. Kebap konusundaki uzmanlığıyla Anadolu'nun mutfak kültürünü sürdürülebilir bir yemek anlayışıyla İstanbullularla buluşturan restoran, önemi gittikçe artan vegan beslenme konusunda özel reçetelerle hazırlanmış menüler sunuyor. Köşebaşı'nın mutfak ekibi tarafından özenle hazırlanan menüde enginar, üzümlü ıspanak, söğürme gibi başlangıçlardan Gavurdağı ve Toros salataya, sebzeli pide ve lahmacundan acılı/acısız kebap, sarma kebap ve satır kebaba kadar geniş lezzet seçenekleri bulunuyor.

Menü Titizlikle Hazırlanıyor

Menüler yerelliği de merkeze alan özel reçetelerle hazırlanıyor. Vegan misafirlerin hassasiyetinin farkında olan Köşebaşı, çapraz bulaşmanın önüne geçmek için tedarik sürecinden hazırlığa, pişirmeden servis edilmeye kadar kullanılan tüm ekipmanları ayrıştırmış durumda. Servis süreçlerinde vegan menü siparişleri diğer tabaklarla birlikte taşınmıyor. Müşteri deneyimini yukarıya taşımak için misafirlerin fikir ve önerileri dinleniyor, mutfaktaki hazırlık süreçleri düzenli olarak denetleniyor. Köşebaşı, 3 şubesinde sunmaya başladığı vegan menüsünü çok yakında tüm şubelerinde de sunuyor olacak.

Doğaya ve İnsana Saygı

Hizmet anlayışında doğanın ritmine uymaya ve mevsimselliğe önem veren Köşebaşı, iyi tarım ve karbon ayak izi konusunda da çalışmalar yürütüyor. Üretim olmadan yemek kültürünün olmayacağının bilincinde olan marka, et ürünlerini aile çiftçiliklerinden tedarik ediyor. Her yıl diktiği ağaçlarla karbon ayak izi etkisini en aza indirmeye çalışıyor. Bu toprakların yemek kültürünü yaşatmayı hedefleyen restoran, yenilikçi yaklaşımlarıyla geleneksel mutfağımızı geleceğe taşımak için çalışıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.