NEOLOKAL

Beyoğlu'nun her köşesi, dünyanın dört bir yanından alınan ilhamlarla şekillenen lezzetli menülere sahip, karakterli restoranlarla dolu. Her ne kadar bölge sürekli bir değişim içinde olsa bile meşhur mahallelerinin hiçbiri kimliklerinden ödün vermeden gelişmeyi başarıyor. Bu gelişimin bir destekçisi de kimi yeni açılan, kimi bir ömürdür orada olan benzersiz restoranlar. Asmalı Mescit'ten Çukurcuma'ya, Beyoğlu'nun en iyi mekanlarından bazıları karşınızda.

Michelin Rehberi, Neolokal'i "eski ile yeni arasında bir köprü" diye tanımlıyor. Maksut Aşkar'ın Neolokal'i, yıllarca İstanbul'un en sevilen gastronomi duraklarından biri olduktan sonra Michelin Rehberi'nin ülkemize gelmesiyle birlikte ilk Michelin yıldızını da kaptı. Geçmişten gelen lezzetleri çağdaş fikirlerle birleştirmeyi başaran ünlü şef, adı üzerinde "neo-lokal" yemekleriyle Türkiye'deki her genç şefe ilham kaynağı oldu ve hala da Türk gastronomisine yön vermeye devam ediyor. Ağır Pişmiş Kuzu, Palamut, Kuzu Sırt, çok sevilen İçli Köfte… Her biri eşsiz sunumlarla masaya gelen Neolokal lezzetlerinin keyfi, Salt Galata'nın terasındaki mekanda izlenen İstanbul manzaralarıyla birleşince ikiye katlanıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.