1924 İSTANBUL
Beyoğlu'nun her köşesi, dünyanın dört bir yanından alınan ilhamlarla şekillenen lezzetli menülere sahip, karakterli restoranlarla dolu. Her ne kadar bölge sürekli bir değişim içinde olsa bile meşhur mahallelerinin hiçbiri kimliklerinden ödün vermeden gelişmeyi başarıyor. Bu gelişimin bir destekçisi de kimi yeni açılan, kimi bir ömürdür orada olan benzersiz restoranlar. Asmalı Mescit'ten Çukurcuma'ya, Beyoğlu'nun en iyi mekanlarından bazıları karşınızda.
100 yılı aşan tarihe sahip 1924 İstanbul, kurulduğu noktada kendisinden önceki gelip geçmiş restoranların mirasını yansıtmaya devam eden, birkaç kuşaktır aynı tarifleri servis eden özel bir restoran ve etkinlik mekanı. Geçmişten izler taşıyan dekorasyonuyla içeri adım attığınız anda büründüğünüz nostajik hava, mekanın yemeklerine de yansıyor. Rus esintili menüde Borç Çorbası, kıymalı börek Piroshki, Topik, Tavuk Kievsky en sevilenlerin Doğu Avrupa lezzetlerinin başında geliyor. Rusların meşhur ballı katlı pastası Medovic ve sıcak vanilya sosuyla çatlayan çikolatadan Faberge yumurtası, 1924 İstanbul'un tatlı menüsünden not etmeniz gerekenlerden.