Bu fotoğrafların hepsi gerçek
Kobe eti dünyanın en pahalı eti olarak biliniyor. Sadece Japonya'da yetiştirilen hayvanlardan elde ediliyor.
Uzmanlar Kobe etinin özelikleri:
"Japonya'da Wagyu bölgesinde yetişen hayvanlardan elde ediliyor. Bu hayvanların çok iyi et üretmesinin birinci sebebi, o bölgenin ot yapısının çok iyi olması. İkinci sebebi ise bu hayvanlar doğdukları günden itibaren kesinlikle bağlanmaması. Serbest ve dingin bir hayat yaşıyorlar. Hayvanlara üç öğün yemek veriliyor. Ve bu yemeklerden sonra masaj uygulanıyor. Bir de günde yaklaşık 20 litre arpa suyu (bira) içiriliyor. Bu yüzden sindirim sistemleri çok rahat. Kas sistemi gelişmiyor ve sinir yapısı çok az. Böylelikle et içten yağlanıyor. Etin içi harita gibidir."