En yenilikçi, en yeni 10 restoran

HIGASHI-AZABU AMAMOTO
Tokyo

Karşımızda kendi adıyla açtığı restoran ile birkaç ay içerisinde iki Michelin yıldızı birden kazanan usta bir şef var: Masamichi Amamoto. Tokyo'nun yıldız restoranı 'Umi'de geçen dokuz yılın ardından 'Shinohara' ve 'Gion Sasaki' gibi geleneksel Japon restoranlarında çalışan ünlü usta, sıra kendi ismiyle açtığı Higashi-Azabu Amamoto'ya geldiğinde birkaç ay içerisinde iki Michelin yıldızı birden kazanmış.

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.