Mükemmel bifteğin püf noktaları

İyi restoranlarda yediğiniz ya da amerikan filmlerinin ‘barbekü’ sahnelerinde gördüğünüz ağız sulandıran bifteği ya da bir diğer adıyla ‘steak’i pişirmek zor değil.

Mangalı yakın ve bu püf noktalarını izleyin!

1 Biftek gerçekten soğuk olmalı

Yıllarca dolaşan efsane, pişirmeden önce bifteğin oda sıcaklığına getirilmesini söylüyordu. Ama onu bir de gerçekten soğuk olarak pişirdikten sonra kararınızı verin. Bunun nedenlerinden biri de kızgın ateşe atılan soğuk bifteğin dış yüzeyinin güzelce kahverengi ve çıtır olması; içininse istenilen pembe renge ulaşması.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.