Steakhouse değil,şehir kulübü
Haftanın yedi günü öğlen saat 12.00'de başlayan servis, gece saat 01.00'e kadar devam ediyor. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri barda DJ canlı performans var. Açıkçası burası klasik steakhouse'larda görebileceğiniz bir ortama sahip değil; son derece renkli ve hareketli.
Birbirinden iddialı et yemeklerinin dışında dünya mutfağından da lezzetler bulabileceğiniz Scarlet'ın menüsü ise oldukça sakin. Menüden sizlere başlangıçlardan İspanyol usulü soğuk domates çorbası 'Gazpacho' (28 TL), özel hardal soslu dana eti 'Scarlet Carpaccio' (40 TL), 'Beef Tonnato' (45 TL), 'Scarlet Steak Sushi' (50 TL), Brezilya döneri 'Churrascaria' (50 TL), fırınlanmış dana iliği, maydanoz ve çıtır ekmek dilimleri ile 'Dana Havyar' (40 TL), 'Karides Tempura' (40 TL) ve 'Karides Topları' (40 TL), tavsiye edeceğim lezzetlerin başında geliyor. Bir steakhouse'da da olsa salatadan ödün vermeyenlerdenseniz size 'Tulum Peynirli Steak Salata' (25 TL), 'Boccocini Salata' (28 TL) ve 'Susamlı Körpe Ispanak Salata' (28 TL)'yı öneriyorum. Burada herhangi bir restoranda yiyebileceğiniz makarna ve burger çeşitleri de mevcut. Üstelik en az et çeşitleri kadar iddialılar. Dana kaburga ve dağ mantarlarıyla hazırlanan 'Scarlet Ravioli' (52 TL), 'Papardelle Ragu' (45 TL) ve 'Deniz Mahsulleri Tagliatelle' (45 TL) mekânın iddialı makarna çeşitlerinden. Burger düşkünleri de 'Soğanlı Hardal Burger' (28 TL), 'Rokfor Cheese Burger' (35 TL) ve 'Scarlet Lokum Burger' (35 TL) yiyebilir.