Boğaziçi'nin en güzel semtlerinden tarabya'nın kalbinde yer alan The Grand tarabya Oteli ve Şamdan Plus öğle yemeği davetine ev sahipliği yaptılar. The Brasserie restoranın yeni mönüsü Şamdan Plus'ın özel konuklarına sundu.Benzersiz Boğaz manzarası ile fark yaratan The Brasserie Restoran'ın yeni mönüsünü ise ilk deneyenler cemiyetin sevilen isimleri oldu. Ayşe Kucuroğlu, Aslı Kuseyrioğlu, Begüm Tacir, Selma Türkeş, Bilge Kara, Çağla Bostancı, Nil Uyguner, Nilüfer Bulut, Oya İdil Gençoğlu ve The Grand tarabya'nın Genel Müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez keyifli bir öğle yemeği buluşması için The Brasserie'yi tercih etti. Şef Aydın Sevindik'in oluşturduğu mönüden közlenmiş domates çorbası, hardal marineli ılık dana eti, tavada kızarmış limonlu nohut ezmeli somon fileto gibi lezzetlerin yanı sıra yanı sıra, canlı arp müziğinin, tarabya Koyu'na hakim manzaranın ve tatlı dost sohbetinin keyfini çıkran konuklar, pasta şefi İrfan Demir'in tatlı sunumu sonrası, güzel bir sonbahar gününde hasret giderdiler. The Grand tarabya Oteli'nin ana restoranı olarak hizmet veren The Brasserie, gerek Pazar günleri aile ve arkadaşları buluşturan brunch'ları gerekse kentin keşmekeşinden uzak akşam yemekleri için ideal bir konumda. Günbatımı ile bambaşka bir görünüme bürünen tarabya koyu ise, marinadaki yatlar, tarihi köşkler ve yemyeşil tepeleriyle The Brasserie'nin benzersiz fonunu oluşturuyor.