Tayland Notlarım

Otelde Şef Nattanan Deeruang'ın elinden çıkan Tay yemeklerini yediğimizde aklımdan geçen şu oluyor: Tay mutfağı, yapraklar, bitkiler, rahatlatıcı sebze suları ve muz ağacından pipetlerle çok doğa dostu bir mutfak. Hatta iddiayı artırayım: İnançları ve kültürleri dolayısıyla kendimizi ancak Uzak Doğu ve Güney Doğu Asya'da doğanın bir parçası gibi hissedebiliyoruz.

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.