Yemek konusunda ezberleri bozuyoruz

İsmet Şef anne tarafından Tatar, baba tarafından da Selanik göçmeni. Her iki tarafında mutfak kültürünün ne kadar zengin olduğu aşikâr. Bir klasik olarak özellikle Pazar günleri annesinin yaptığı çiğbörek ve Tatar mantısının mutfaktaki yeteneğinde büyük bir payı olduğunu anlatıyor iştahla.Bu arada Toi’nin Pasta Şefi , İsmet Şef’in kız kardeşi. Ailecek yemek konusunda yetenekli oldukları yadsınamaz bir gerçek! 2004 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mutfak Sanatları ve Gastronomi bölümüne girdikten sonra profesyonel olarak eğitim almaya başlayan Saz, 2005 yılında deyim yerindeyse bir cahil cesaretiyle Ataşehir’de kendi mekânını açmış. Ve yine kendi deyimiyle mükemmel bir şekilde batarak ağzının payını almış. “Gençtim ve kendi çapımda dünyayı kurtarmaya çalışmıştım ama olmadı.” diyerek ilk restoran açma deneyiminin hazin sonunu özetliyor şefimiz.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.