Yemek konusunda ezberleri bozuyoruz

Türkiye’ye döndükten sonra Alaçatı’da birkaç adreste şefl ik ve danışmanlık yaptıktansonra HOT, yani ‘Hazır Orijinal Tarifl er’ adlı kitabını yayımlamış. Bu arada kitabı sadece yemek tarifl erini değil kesme ve pişirme tekniklerini de barındırıyor. Kitap heyecanı geçmeye başlamış ve şefi miz “Türkiye bana göre değilmiş; kendi mutfağım olmazsa asla bir yerde çalışmam.” diye söylenirken Toi’nin yeri ile karşılaşmış.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.