Yemek konusunda ezberleri bozuyoruz

Her sabah erkenden hale giderek mutfağın malzemelerini kendi elleriyle seçip alan İsmet Şef, malzeme konusunda oldukça titiz biri. Öyle ki, bir tür yaban pancarı olan gökkuşağı renklerindeki ‘Rainbow Swiss Chard’ denilen sebzesini dahi sadece kendi mutfağına özel olarak Antalya’daki bir serada yetiştirtiyor. Bu arada dipnot olarak geçeyim; Toi’nin mutfağında haftalık olarak ortalama 25kg tereyağı ve 300 porsiyon Beef Wellington tüketiliyor. Beş kişiden oluşan mutfak ekibinin kullandığı bıçaklar kişiye özgü. Bıçakların temizliği konusunda da oldukça ciddiler. Her 15 günde bir özel bir temizleme yöntemiyle bıçaklar temizleniyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.