Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler
Etinizi Baharatlarken
Etlerinizi baharatlarken, baharatlarınızın, öğütülmüş ya da bayat olmamasına dikkat etmelisiniz. Özellikle; tane karabiberin, hardal tohumu ve kişniş ile kullanıldığında inanılmaz bir lezzet kazandığını bilmelisiniz. Aynı şekilde; karanfil, anason ve yenibaharı da bir arada kullanarak, farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.
Eti Tuzlama İşlemi
Tuz, etin nemini alır. Bu nedenle, etinizi ya da balığınızı, sotelemeden hemen önce tuzlayın. Eğer çok önceden tuzlarsanız, etin yüzeyi nemli kalır ve bu, et ya da balığınızın dışının kıtır kıtır olmasını engeller. O nedenle, bu tuzlama işlemini, pişirmeden hemen önce yapın.
''SANDVİÇ YAPARKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN