Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler

Etinizi Baharatlarken

Etlerinizi baharatlarken, baharatlarınızın, öğütülmüş ya da bayat olmamasına dikkat etmelisiniz. Özellikle; tane karabiberin, hardal tohumu ve kişniş ile kullanıldığında inanılmaz bir lezzet kazandığını bilmelisiniz. Aynı şekilde; karanfil, anason ve yenibaharı da bir arada kullanarak, farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.

Eti Tuzlama İşlemi

Tuz, etin nemini alır. Bu nedenle, etinizi ya da balığınızı, sotelemeden hemen önce tuzlayın. Eğer çok önceden tuzlarsanız, etin yüzeyi nemli kalır ve bu, et ya da balığınızın dışının kıtır kıtır olmasını engeller. O nedenle, bu tuzlama işlemini, pişirmeden hemen önce yapın.

''SANDVİÇ YAPARKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.