Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler

Etinizi Panelerken

Su ve yumurtanın beyazına buladığınız etinizi, galeta ununa da batırdınız mı, etinizi panelemişsiniz demektir. Fakat panelediğiniz bu ete, kızartma tenceresine atmadan önce, elinizle bir miktar su sıçratırsanız; hem etinizin üzerindeki harcın yağı çok fazla emmemesini hem de etinizin çok daha çıtır bir kıvama sahip olmasını sağlarsınız.

''BIÇAĞI TUTARKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.