Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler
Meyveleri Pişirirken
Meyveler çiğ yenildiğinde gayet lezzetlidir ama pişmiş bir meyve de, çoğu zaman, oldukça lezzetli olabiliyor. Bu nedenle, biraz cesur olmanızı ve farklı tatlar denemenizi öneriyoruz. Bu anlamda ilk olarak, tercihinizi, olgun ve sulu meyvelerden yana kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz meyvenin etrafına, erimiş margarin veya Hindistan cevizi sütü sürün. Bu esnada, başka bir kap içerisinde, iki yemek kaşığı şeker ve bir yemek kaşığı tarçından oluşan bir karışım hazırlayın. Sonrasında, tel ızgaranızı yağlayın ve ocağı, orta ısıda tutun. Meyvelerinizi, tarçın ve şeker karışımına bulayıp, ızgaraya yerleştirin. Meyvenin suyu baloncuklar çıkarıncaya ve üzerindeki sosu karamelize olana kadar, pişirmeye devam edin.
''ISTAKOZ PİŞİRİRKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN