Yılın Gurme Mekânları
Gault & Millau'nun şef şapkalarından Michelin Rehberi'nin yıldızlarına uzanan lezzet hikâyeleri, 2025'in en iyi restoranlarını yazdı.
Fotoğraf: Instagram / @nicolerestaurant
(1 Michelin Yıldızı / Gault & Millau En İyi Tabak Tasarım Ödülü
Adını en üst katında bulunduğu, 1901 yılında Fransisken rahibelerinin yaşadığı Soeurs Garde-Malades Apartmanı'ndan alan, geleneksel Türk mutfağını modern ve kendine has bir yorumla buluşturan Nicole, Şef Serkan Aksoy'un liderliğinde elde ettiği 1 Michelin yıldızını koruyor. Üstelik geçmişte Vedat Milor'un "beş üzerinden beş yıldız" verdiği, brioche, tereyağı ve zeytinyağına övgüler dizdiği Nicole, Gault & Millau En İyi Tabak Tasarımı Ödülü'nü kucakladı bu yıl.