Business class: Duygu Yegül
"Custom Rebels'in temelinde yatan fikir, deri ceketler üzerine kişilerin hikâyelerini yansıtmak. İlk tasarımımın ardından 'kendine özgü bir parçaya sahip olabilmek' fikri oldukça ilgi gördü ve artan siparişler sonucu da markamız ortaya çıktı."
"Custom Rebels, boyalarla deri ceket üzerine, kişiye özel tasarımlar yapan ve bu tasarımları müşterileriyle buluşturan butik bir marka.Şimdiye dek American Retro ve BMW gibi markalarla özel işbirlikleri gerçekleştirdik."
"Custom Rebels, ardında bir hikâye yatan ve sadece kendisinin sahip olacağı bir deri ceket arayışında olan kişileri hedef kitlesi olarak görüyor. Bütün tasarımlarımızdan sadece bir adet var."
"İş dünyasındaki idollerim, yaratıcı doğalarından doğan ürünleri başkalarıyla paylaşabilen kadınlar. İş hayatındaki olmazsa olmazım ise çalışmaktan memnuniyet duyduğum ekip arkadaşlarım."