Lifestyle

Michael Kors’tan 'yeni normal' kararı

Michael Kors’tan 'yeni normal' kararı

Michael Kors, New York Moda Haftası'na katılmayacak.

22 Haziran 2020

Moda dünyası, corona virüs salgını nedeniyle önlemlerini sürdürüyor. Londra, Milano, Paris ve Kopenhag moda haftalarının dijitale taşınması kararı; Armani'nin boş salonda defile yapması; Saint Laurent'in Paris Moda Haftası'ndan çekilmesi gibi gelişmeler 'yeni normal'e uyum sağlama belirtileri olarak öne çıkıyor.

Michael Kors da salgın tedbirleri alan markalara katılarak 14 Eylül'de başlaması planlanan New York Moda Haftası'na katılmayacağını duyurdu.

Amerikalı tasarımcının kendi adıyla tanınan markasından yapılan açıklamada, ilkbahar 2021 koleksiyonunun ekim ile kasım ayları arasında sunulacağı, daha kaliteli işler yapabilmek ve yeni döneme uyum sağlamak amacıyla gerekenleri planlamak için böyle bir karar alındığı belirtildi.

Daha Fazlası

Tersane İstanbul Winter Town: 2026’ya Kadar Sürecek Büyülü Kış Festivali Başladı

Güven inşa etmek, en kalıcı başarı!

Tohum Otizm Vakfı, Otizmli Çocuklar İçin İyiliği Festivale Dönüştürüyor…

Peugeot E-5008 “Art On Cars” İle Sanatın ve Teknolojinin Buluşma Noktasında