1. Sunlight & Breadcrumbs: Making Food with Creativity & Curiosity

Bu yemek kitapları, Fransız Riviera'sından Karayip Adaları'na uzanan, dünya mutfağının birbirinden özel tariflerini sizlerle buluşturuyor.

Renee Erickson, Seattle'daki sevilen restoranları Bateau, The Whale Wins ve The Walrus & the Carpenter'ı işleten, Pasifik Kuzeybatısının en tanınmış şeflerinden biri olmadan önce, Washington Üniversitesi'nde sanat eğitimi almış bir ressamdı. Ancak yemek sektöründe geçirdiği 25 yıldan sonra Erickson, hem yaratıcı yönünü hem de yemek yapmaktan aldığı zevki kaybettiğini fark etti. Bu tatlı kitap, yemek yapmanın (hatta pişirilen günlük yemeklerin bile) bir doğaçlama eseri de olsa, sanatsal bir dokunuş içerdiğini bize hatırlatıyor. Erickson, pazar akşamı yemekleriyle ilgili bir bölümde şöyle yazıyor: "Bir atasözü, misafirler gelmeden önce bir yemeği ilk kez yapmamayı önerir, ama ben bunu her zaman yapıyorum. Eğer doğru türden misafirleriniz varsa... Onlara yeni bir şey denetmelisiniz. Ne yaptığınızı tam olarak bildiğinizi iddia etmeyin: Onları da sürecinize dahil edin."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.