En yenilikçi, en yeni 10 restoran

RUTABAGA
Stockholm

Rutabaga, süt ürünleri ve yumurta dışında hiçbir et ürününü tüketmeyen; yeni nesil bir vejetaryen restoranı. Mekânın şefi , İsveç 'fi ne dining' dünyasının yakından tanıdığı Mathias Dahlgren. Dahlgren'ün ünü ise iki Michelin yıldızlı Matsalen'den geliyor. Ünlü şef, et, deniz ürünleri ve Nordic tarzı yemek pişirme usullerinin tamamına hâkim ancak yine de et sever Stokholmlüler için yeni bir dünya yaratmayı seçmiş. Ve bu yeni dünyayı daha yeşil, doğal, taze, vejetaryen ve sade bir biçimde kurgulamış.
Ne Yemeli: Kırmızıbiber ve fındıkla yapılan romesco sosuyla ızgarada pişirilen kuşkonmaz
Adres: Södra Blasieholmshamnen 6, 111 48 Stockholm +46 8 679 35 84

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.