Mükemmel bifteğin püf noktaları

İyi restoranlarda yediğiniz ya da amerikan filmlerinin ‘barbekü’ sahnelerinde gördüğünüz ağız sulandıran bifteği ya da bir diğer adıyla ‘steak’i pişirmek zor değil.

Biftek asimetrik pişmeli

Etin her iki tarafını aynı zamanda pişirmek evrensel bir hata olabilir. Çünkü eti ilk attığınız taraf ile diğer tarafı aynı süre ateşte tutarsanız sonraki taraf koyu renkte olacaktır. O yüzden sonradan ateşe değen taraf diğeriyle aynı renge gelse yeterli olacaktır. Aksi takdirde et yumuşayacak ve kesme tahtasına oturan bir hal alacaktır ki bunu asla istemiyoruz. Yani ortalama 3 cm yüksekliğindeki bir etin ilk tarafını 8-9 dakika ateşte tutup çevirip sonrasında 3-4 dakika daha pişirmek yeterli olacaktır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.