Gerçek İtalyan Cenova

NEREDE, NE YEMELİ?

Alp Dağları ile deniz arasında yer alan Ligurya, kuzeyde ve dağlık bir bölgede yer alması nedeniyle kendine has bir mutfağa sahip. Bölgede otlak alanların az olması hayvancılığın yapılamamasına, yani et yerine deniz ürünlerinin ve sebzenin merkezinde olduğu bir mutfağın gelişmesine neden olmuş. Taze deniz ürünleri ile dağların eteğine serilen tarlalarda yetişen sebze ve meyveler, Ligurya mutfağının temelini oluşturmuş.

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.