Mükemmel bifteğin püf noktaları

İyi restoranlarda yediğiniz ya da amerikan filmlerinin ‘barbekü’ sahnelerinde gördüğünüz ağız sulandıran bifteği ya da bir diğer adıyla ‘steak’i pişirmek zor değil.

Tahta parçaları kullanabilirsiniz

Eğer ateşe atacağınız odunlar ıslak ya da nemliyse buhar yapar ve eti yumuşatır. Bu eti tatsız yapar. Ama kuru odun parçalarını kömür ateşinin üzerine attığınızda sabit ısı verir ve etin mükemmel olmasını sağlar.

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.