Şehrin en yeni lüks İtalyan restoranı: Galvin Ristorante

Şef, şimdilerde porçini mantarının tükendiğini, trüf mantarına başlayacaklarını, enginar ve kuşkonmaz dönemi olduğunu da ekliyor. Mevsimsel ürünler sürekli mönüye ekleniyor.
Yemekler, geleneksel tatlara sadık mı diye soruyorum, "Evet, sadık," diye yanıtlıyor şef. "Ama Türkiye'deki gibi İtalya'da da bir yemek her bölgede farklı şekilde yapılıyor. Örneğin Sicilya, bizim Güneydoğu Anadolu gibi daha yoğun ve soslu tatları tercih eder, Milano da Ege gibi daha hafif tatları. Biz her yemekte Türk damak tadına uygun versiyonu tercih ediyoruz."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.