Şehrin en yeni lüks İtalyan restoranı: Galvin Ristorante

Galvin Ristorante'nin şefi Asım Yıldız; bana da o süre içinde yardımcı şef eşlik ediyor. Şef, peynirlerin, özel şarküteri ürünlerin, trüf mantarı, balzamik sirke ve İtalyan şaraplarının (Fransız ve Türk şarapları da var kavda.) İtalya'dan getirtildiğini anlatıyor. Ekmek ve makarnaları ise burada kendileri, taze olarak yapıyorlar; sipariş üzerine pişirip servis ediyorlar. İtalyan mutfağının hızını öven şefe en uzun süren yemeği soruyorum: "Hazırlığıyla birlikte 16 saat süren ossobucco." diyor. "Bir gece şarapta bekletiliyor, sonra 4,5 saat kısık ateşte pişiyor."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.