Ne İzlesek?

Esquire öneriyor: Haftanın öne çıkan yapımlarını derledik.

Giriş Tarihi: 28.06.2024 16:45 Güncelleme Tarihi: 28.06.2024 16:46

Yazı Ece Büyükçolpan

Fotoğraf Getty Images

The Bear (Dizi)

Hızlı, eğlenceli ve ateşli mutfak draması The Bear üçüncü sezonuyla ekrana geri döndü. Carmy'nin, Michelin yıldızlı bir işletmeyi faaliyete geçirmeye her zamankinden daha çok yaklaşmışken kendini sabote etme riski de var. Ancak bu kez Jeremy Allen White'ın ete kemiğe büründürdüğü ikonik karakter Carmy'nin hep daha iyiye giden menü ve tabaklamalara rağmen gelişen öfke nöbetleri şöyle dursun, Ayo Edebiri'nin ödüllü performansıyla ortaya koyduğu yardımcı şef Sydney'nin başa çıkması gereken kendi sorunlarına odaklanması gerekiyor.

The Bear 3. sezon, 27 Haziran'dan itibaren Disney +'ta yayında.

Kaulitz & Kaulitz (Mini Belgesel Dizisi)

Tokio Hotel hayranları burada mı? Çünkü Kaulitz'ler dünyanın en ünlü ikizleri olup olmadıklarını merak ediyor. 2000'li yılların başında "Moonson", "Don't Jump" gibi hitleri müzik dünyasıyla buluşturan Alman müzik grubu Tokio Hotel'in ikizleri Bill ve Tom Kaulitz'in Los Angeles'a alışma sürecini konu alan eğlenceli mini belgesel dizisi bu hafta sonunda izleme listenize eklemeye değer.

Kaulitz & Kaulitz, 25 Haziran'dan itibaren Netflix'te yayında.

My Lady Jane (Dizi)

Yazar Gemma Burgess'in aynı adlı romanından uyarlanan 16. yüzyıl draması My Lady Jane, Emily Bander, Dominic Cooper ve Rob Brydon'dan oluşan oyuncu kadrosuyla Yeni Çağ dönemini ve kraliyet görkemini izlemeyi sevenler için ekrana taşınıyor. Tehlikeyle burun buruna gelen Leydi Jane Gray, celladın baltasından kaçmayı başarsa da entrika ve palavralarla dolu bir hayatta kraliçe olmayı başarabilecek mi?

My Lady Jane, 27 Haziran'dan itibaren Prime Video'da yayında.

That 90's Show (Sitcom)

Bir nostalji âşığıysanız, hatta üzerine 1990'larda yaşamayı hayal ediyorsanız, bununla da kalmayıp bir de sitcom tutkunuysanız size çok güzel bir haberimiz var: 1995'te geçen sıcak bir aile komedisi That 90's Show'a bu pazar günü bir şans vermeye ne dersiniz? Winconsin'de geçen olay örgüsü, 1990'lardan bekleyebileceğiniz her türden iteme sahip. Leia, yaz tatili için büyükanne ve büyükbabasını ziyarete gider. Bu sırada da zamane Point Place gençleriyle tanışır.

That 90's Show, 27 Haziran'dan itibaren Netflix'te yayında.

BİZE ULAŞIN