Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler

Istakoz Pişirirken

Istakozunuzu haşlamak için kullanacağız suyun, deniz suyuna mümkün olduğunca yakın olmasını sağlamalısınız. Bu nedenle suya, üç-dört tutam tuz atın. Su kaynadıktan sonra, ıstakozunuzu suya bırakabilirsiniz. Bir kilodan yaklaşık olarak 250 gr daha az olan bir ıstakozun pişme süresi, dokuz dakikadır. Bu nedenle bu süreye mümkün olduğunca sadık kalın ve piştikten sonra, ıstakozu, soğuk suyun altına sokup soğutmak yerine; etinizin sertleşmemesi adına, onu, kendi hâlinde soğumaya bırakın.

''DENİZ TARAĞI PİŞİRİRKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.