Yılbaşında Nasıl Beslenmeliyiz?

Ana yemekteki dengeye özen gösterilmeli
Ana yemeğe geçtiğimizde porsiyonumuzu ayarlamamız son derece önemli. Ana yemekte genelde protein kaynakları olacaktır ve burada ölçü, bir porsiyonluk yemeğin avuç içi büyüklüğünde olmasıdır. Benim önerim ana yemekten avuç içi büyüklüğünden daha az oranda alırsanız aşırıya kaçmadan yanında farklı lezzetlerden de tadabilirsiniz. Çünkü o akşam büyük olasılıkla masada kestaneli pilav, makarna ya da fırın patates benzeri yiyecekler de olabilir. Onlardan da almanız, bahsettiğim oranda bir ana yemekle birlikte dengelenmiş olur. Pilav ve makarna gibi bir tercihiniz olacaksa bunun yanında ekmek, çorba, patates püresi tüketmemenizi öneririm.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.