Şehrin en yeni lüks İtalyan restoranı: Galvin Ristorante

İtalyan mutfağının temeli (New York Times'a göre) 9 maddede özetlenebilir: En iyi ürünü, doğru teknik malzemeyi kullanmak, sebzeleri mevsiminde yemek, yemeğin içindekilerini doğru birleşimle hazırlamak (battuto), doğru pişirmek (soffritto), doğru miktarda sos kullanmak (Sosla bulanmamalı.), deniz ürünlerine ve ete parmesan koymamak, ocakta pişirmek, makarna ve risottoyu tek bir öğün olarak almak. Makarna asla et yemeğiyle ya da salatayla birlikte yenmiyor. Yani İtalyan mutfağının asıl tadına ulaşmak istiyorsak yemeğin tarifinin orijinal olması kadar bizim de bazı kurallara uymamız gerekiyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.