Yemek Yaparken İşinize Çok Yarayacak Öneriler

Deniz Tarağı Pişirirken

Her şeyden önce, deniz tarağının tamamen kuru olmasına dikkat etmelisiniz. Bunun için, havlu peçete kullanabilirsiniz. Ayrıca, deniz tarağını kavuracağınız tencerenin küçük olması ve iyice ısıtılması da önemlidir. Pişirmeye başlamadan önce, tencereye bir miktar zeytinyağı dökerek, deniz tarağının hem tencereye hem de birbirine yapışmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca, deniz tarağını pişirirken, sık sık dokunmamanızı tavsiye ediyor ve sadece bir kere ters yüz ederek, pişirmeyi sonlandırmanızı öneriyoruz.

''SARIMSAĞI SOTELERKEN'' İŞİNİZE YARAYACAK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.